Buffalo NY

Buffalo NY

Cloud VPS Core 1, Ram 512MB, SSD 15GB, USA New York

13 /maand
  • CPU: 1 Core
  • RAM: 512 MB
  • Disk: 15 GB SSD
  • Network: 1 Gbps, Traffic 1 TB
  • IP: 1 x IPv4

Very High Performance Cloud Servers Buffalo NY

Cloud Server Buffalo NY

Very High Performance Cloud Servers Buffalo NY

Buffalo NY

Ben je aan het zoeken naar schrijfruimte voor je veel vragende website? Zeer deugdelijk is het om voor je winkel een VPS te hebben. Wat kan ik mij voorstellen bij een VPS ? Even een kleine uitleg over wat een VPS nu eigenlijk is. Dit is afgekort voor Virtual Private Server. Het gaat over een deel van een werkelijke server die alles in huis heeft. Op deze manier is het dus goedkoper om je site te laten hosten. Je hebt echter wel alle rechten zodat je deze naar eigen wens kan configureren.

Perfect snel is de VPS SSD, deze heeft geen moeite met alle websites en toepassingen. Een solid state drive heeft een snelle toegangstijd en zoektijd zodat je bezoekers lekker snel je website kunnen bekijken. Om je bezoekers zo soepel mogelijk gebruik te laten maken van je site is snelheid dan ook zeker van belang. De SSD VPS functioneert moeiteloos door en gelijktijdig bestand tegen digitale aanvallen is. De techniek wil je zo dicht mogelijk bij het publiek houden voor een optimale snelheid? Naast onze datacenter in Nederland hebben we in meer landen datacenters staan zoals in Warschau. Loopt de webwinkel niet vloeiend genoeg? Je kan in mum van tijd meer werkgeheugen erbij nemen. Door cloud hosting kan je zelfs zonder beperking diskruimte bemachtigen.

Bij het hosten van meerdere webshops komt de power van server nogmaals aan te pas.? Dat is juist de bedoeling van dit soort computers. Dit is een verschil van dag en nacht met shared hosting, waar je voor elke extra webwinkel nog eens een maandelijks bedrag voor moet betalen. Hoe meer websites er op 1 Virtual Private Server worden ondergebracht hoe meer er van deze wordt verlangd. Het is meer dan wenselijk om een sterke server in beheer te hebben. Hoe meer de server moet doen, hoe langer het gaat duren om dit te bewerkstelligen. Als blijkt dat je toch teveel processen aan het vragen bent kan je achteraf continu meer werkgeheugen erbij bestellen. Om helemaal zeker van je zaak te zijn is het doordacht om tevens voor een krachtige processor te kiezen.

Kan je niet zomaar zeggen wat voor soort hosting je het beste kan inzetten? Er zijn ook zoveel opties. Wellicht is een Linux SSD web server van toepassing voor je of is iets anders toch beter? Mocht je er zelf niet meer uitkomen helpen we je graag om de meest geschikte keuze te maken, dan ben je gegarandeerd van een goede aanschaf. Dit is ons beroep voor lange tijd, er is niks dat wij niet aankunnen. Zie zelf wat wij voor jou kunnen betekenen, we helpen je graag.

Redundant Network Design
200G bandwidth provided by Tier 1 upstream providers for high-speed and low latency connections in globe, including HKIX, GTT Communications, TeliaSonera, PCCW Global, Hurricane Electric, NTT, Telstra, Tata Communication, Cogent, Chunghwa Telecom HiNet, China Telecom CN2, China Unicom and China Mobile.

nl_NLNederlands