Dedicated servers Duitsland

Choose your preferred location

United-states-flag Germany-flag France-flag Netherlands-flag Singapore-flag

Current location
Germany-flag

Dedicated Duitsland Server Hosting: uw eigen server voor al uw online zaken

Hebt u een betrouwbare en krachtige server nodig voor uw bedrijf? Of voor privé-aangelegenheden, bijvoorbeeld als game server? Wij hebben de juiste server voor u. Voor een superscherpe prijs.

Een dedicated server is een eigen server voor al uw online zaken. Met een dedicated server bent u zeer flexibel omdat u zelf bepaalt welke software op de server komt en hoe de server is geconfigureerd. Wilt u bijvoorbeeld een Linux dedicated server of een Windows dedicated server? Geen probleem!

Dedicated Duitsland servers, bekende merken

Voor onze dedicated servers gebruiken we uitsluitend hardware van bekende merken als Fujitsu, Dell, Supermicro en HP. 48 uur voor aflevering wordt elke server grondig gecontroleerd. Voor de beste serverprestaties zijn alle componenten zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het resultaat? Een betrouwbare server met optimale beveiliging en de hoogste beschikbaarheid.

Servermanagement: zelf doen of uitbesteden?

Onze hostingproducten zijn voor professionals die een hoogwaardige serverinfrastructuur wensen voor de veeleisende toepassingen van vandaag. We laten de complete configuratie en het beheer van uw server aan u over, maar bieden u tegelijkertijd 24/7 garantie om uw server binnen 4 uur te vervangen in geval van een hardwarestoring.

Geeft u het beheer van uw dedicated server liever in handen van onze deskundige system engineers? Dan adviseren wij u graag over onze maatwerkoplossingen voor uw servermanagement.

Ons Dedicated Hosting aanbod

Vergelijk hieronder onze dedicated hostingpakketten en kies de dedicated server die het best bij u past. Bijvoorbeeld een Linux dedicated server of Windows dedicated server. Meer weten? Wij denken graag mee over de meeste geschikte oplossing voor uw organisatie.