Dedicated Servers Boekarest Roemenië

Dedicated Servers Boekarest Roemenië

HP ProLiant DL120, CPU 4 Core/8 Threads, Ram 8GB, SSD 240 GB

159.50 /maand
 • CPU: 4 Core/8 Threads
 • RAM: 8 GB
 • Disk: 240 GB SSD
 • Network: 1 Gbps, Bandwidth unmetered
 • IP: 1 x IPv4

HP ProLiant DL380

165.50 /maand
 • CPU: 6 Core/12 Threads
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 240 GB SSD
 • Network: 1 Gbps, Bandwidth Unmetered
 • IP: 1 x IPv4

HP ProLiant DL380 2xC12/T24

205.50 /maand
 • CPU: 2 Core/24 Threads
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 240 GB SSD
 • Network: 1 Gbps, Bandwidth Unmetered
 • IP: 1 x IPv4

Dedicated Servers Boekarest Roemenië

Dedicated Servers in Boekarest Roemenië

Ben je klaar om je website naar een hoger niveau te tillen? Kiezen tussen een van onze dedicated servers Boekarest Roemenië is de eerste stap om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Als de meeste ondernemingen hun website beginnen te maken, kiezen ze in de eerste instantie meestal voor een gedeelde webserver, om vele gegronde redenen. Een gedeelde webserver is minder duur, wat ongelooflijk voordelig kan zijn in die vroege stadia van het beginnen van een onderneming, wanneer elke cent telt. De nadelen van een gedeelde webserver zijn vooral dat je niet alle voordelen krijgt van de server die u gebruikt en de webserver zijn resources moet delen met één, of soms meer, andere gebruikers. Hoewel dit voldoende is voor een startup, is het voor een gevorderde tijd om serieus te overwegen om een dedicated server Boekarest Roemenië aan te schaffen zodra uw onderneming terrein begint te veroveren.

Is een dedicated server geschikt voor jou?

Er zijn veel voordelen met het gebruik van dedicated servers Boekarest Roemenië voor jouw organisatie. Ten eerste heb je de volledige server voor eigen gebruik, in plaats van deze met andere mensen te moeten delen. Je kunt de volledige server gebruiken en er het beste van maken om uw website perfect te laten draaien. Ten tweede, aangezien je de enige gebruiker op de server bent, zal je in staat zijn om dingen naar jouw eigen persoonlijke wensen aan te passen, iets wat niet mogelijk is wanneer de server door veel mensen wordt benut. Ten derde, dedicated servers Boekarest Roemenië zal krachtiger en sneller functioneren, omdat het niet wordt verdeeld tussen de klanten van andere bedrijven. Al die kracht en snelheid zal zijn toegewijd voor jouw server, zodat deze zo goed mogelijk functioneert.

Tekenen dat jouw organisatie een dedicated server nodig heeft

Er zijn een aantal tekenen waar je op kan letten bij het beheren van jouw website die kunnen betekenen dat het tijd is om up te graden naar dedicated servers Boekarest Roemenië. Een teken kan zijn dat jouw organisatie erg snel uitbreidt en dat jouw website de groeiende toestroom niet meer kan evenaren. Het upgraden van websiteverkeer is altijd prachtig voor een organisatie, en die groei wil je nooit stagneren met een website die het niet aan kan. Een ander ding kan de beveiliging zijn. Met dedicated servers Boekarest Roemenië, heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw website in eigen handen. Dit kan je de gemoedsrust geven om te weten dat alle maatregelen aan jouw normen voldoen, in plaats van dat je moet vertrouwen op het basisbeveiligingsniveau van de gedeelde webserver.

Hogesnelheidsservers zonder de kosten

Nog een voordeel van het gebruik van dedicated servers Boekarest Roemenië is dat je alle voordelen van een fysieke dedicated server krijgt zonder dat je zelf hoeft te denken aan onderhoud van de apparatuur. Waarom al die ruimte op je bedrijf in beslag nemen als je net zo eenvoudig kunt huren wat je nodig heeft? Zo hoef je niet na te denken over de apparatuur en kan je al jouw energie in je eigen organisatie investeren. We hebben dedicated servers Boekarest Roemenië beschikbaar in allerlei opslagniveaus en prijsklassen, dus je zal zeker iets vinden dat past bij jouw behoeften en jouw budget.

nl_NLNederlands