Dedicated Servers Bulgarije

Dedicated Offshore Servers Bulgarije - Sofia

BG-2x Xeon E5620 2.40 GHz 8C/16T 16GB 2x1TB SATA

131 /maand
 • CPU: 2x Xeon E5620 2.40 GHz 8C/16T
 • RAM: 16 GB
 • Disk: 2x 1 TB SATA
 • Network: 1 Gbps, Traffic 50 TB
 • IP: 1 x IPv4

BG-Xeon E-2146G 3.50GHz 6C/12T 32GB 2x1TB SATA

195 /maand
 • CPU: Xeon E-2146G 3.50GHz 6C/12T
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 2 TB SATA
 • Network: 1 Gbps, Traffic 50 TB
 • IP: 1 x IPv4

BG-Xeon E-2276G 3.80GHz 6C/12T 64GB 2xNVMe 1TB

246 /maand
 • CPU: Xeon E-2276G 3.80GHz 6C/12T
 • RAM: 64 GB
 • Disk: 2x NVMe 1TB SSD
 • Network: 10 Gbps, 50 TB Traffic
 • IP: 1 x IPv4

Dedicated Offshore Servers Bulgarije - Sofia, Gratis DMCA bescherming!

Dedicated Servers in Bulgarije

Ben je klaar om je website naar een hoger niveau te tillen? Kiezen tussen een van onze dedicated servers Bulgarije is de eerste stap om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Op het moment dat de meeste ondernemingen hun website beginnen te creeëren, kiezen ze in de eerste instantie meestal voor een gedeelde webserver, om vele gegronde redenen. Een gedeelde webserver kost een stuk minder, wat ongelooflijk voordelig kan zijn in die begin stadia van het beginnen van een onderneming, wanneer elke cent telt. De nadelen van een gedeelde webserver zijn vooral dat je niet alle voordelen krijgt van de server die u gebruikt en de webserver zijn resources moet delen met één, of soms meer, andere organisaties. Hoewel dit voldoende is voor een startup, is het voor een gevorderde tijd om serieus te overwegen om een dedicated server Bulgarije aan te schaffen zodra uw onderneming terrein begint te veroveren.

Is een dedicated server iets voor jouw organisatie?

Er zijn veel voordelen bij het gebruik van dedicated servers Bulgarije voor jouw organisatie. Ten eerste heb je de volledige server voor eigen gebruik, in plaats van deze met andere gebruikers te moeten delen. Je kunt gebruikmaken van de volledige server en er het beste van maken om uw website optimaal op te bouwen. Ten tweede, aangezien je als enige gebruiker op de server bent, zal je in staat zijn om dingen aan jouw eigen persoonlijke wensen in te stellen, iets wat niet mogelijk zou zijn wanneer de server door veel mensen wordt gebruikt. Ten derde, dedicated servers Bulgarije zal beter en sneller functioneren, omdat het niet wordt verdeeld tussen de klanten van verschillende ondernemingen. Al die kracht en snelheid zal zijn toegewijd voor jouw server, zodat deze zo moeiteloos mogelijk werkt.

Tekenen dat je een dedicated server nodig heeft

Er zijn een aantal tekenen waar je op moet letten bij het runnen van jouw website die kunnen betekenen dat het tijd is voor een upgrade naar dedicated servers Bulgarije. Een teken kan zijn dat jouw organisatie erg snel groeit en dat jouw website de groeiende toestroom niet meer kan evenaren. Het upgraden van websiteverkeer is altijd goed voor een organisatie, en die groei wil je nooit tegen houden met een website die het niet aan kan. Een ander ding kan de beveiliging zijn. Met dedicated servers Bulgarije, heb je de volledige beheer over de beveiliging van jouw website in eigen handen. Dit kan je de gemoedsrust geven om te weten dat alle beveiligingsmaatregelen aan jouw eisen voldoen, in plaats van dat je moet vertrouwen op het basisbeveiligingsniveau van de gedeelde webserver.

Hogesnelheidsservers zonder de kosten

Een ander voordeel van het gebruik van dedicated servers Bulgarije is dat je alle voordelen van een normale dedicated server krijgt zonder dat je zelf hoeft te denken aan onderhoud van de apparatuur. Waarom al die ruimte op je bedrijf in beslag nemen als je even eenvoudig kunt huren wat je nodig heeft? Zo hoef je je niet druk te maken over de apparatuur en kan je al jouw energie in je eigen onderneming steken. We hebben dedicated servers Bulgarije beschikbaar in allerlei opslagniveaus en prijsklassen, dus je zal zeker iets vinden dat past bij jouw behoeften en jouw budget.

nl_NLNederlands