Dedicated servers Hong Kong

Dedicated Servers Hong Kong

HK E5-2680 3.50GHz C8/T16 Ram 32GB SSD 500GB 1Gbps

190 /maand
 • CPU: E5-2680 8 Core/16 Threads
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 500 GB SSD
 • Network: 1 Gbps, unlimited Traffic
 • IP: 8 x IPv4

HK 2x E5-2680 3.50GHz C16/T32 Ram 64GB SSD 500GB 1Gbps

250 /maand
 • CPU: 16 Core/32 Threads
 • RAM: 64 GB
 • Disk: 500 GB SSD
 • Network: 1 Gbps, unlimited Traffic
 • IP: 8 x IPv4

HK E5-2680v4 3.30GHz C14/T28 Ram 32GB SSD 1TB 1Gbps

320 /maand
 • CPU: E5-2680v4 14 Core/28 Threads
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 1 TB SSD
 • Network: 1 Gbps, unlimited Traffic
 • IP: 8 x IPv4

HK 2x E5-2680v4 3.30GHz C28/T56 Ram 64GB SSD 1TB 1Gbps

395 /maand
 • CPU: 2 Core/28 Threads
 • RAM: 64 GB
 • Disk: 1 TB SSD
 • Network: 1 Gbps, unlimited Traffic
 • IP: 8 x IPv4

Dedicated Servers Hong Kong: Uw eigen server omgeving

HONG KONG

Een dedicated server in Hong Kong is een type internethosting waarbij gebruikers toegang hebben tot een verscheidenheid aan services die zijn afgestemd op hun specifieke webhostingvereisten. Er is geen beperking op het gebruik van bronnen zoals schijfruimte, bandbreedte of harde schijfruimte met dedicated server webhosting; in plaats daarvan heeft de gebruiker controle over deze services. De meeste dedicated servers zijn ook multi-core. Dit type hosting zorgt voor meer stabiliteit en prestaties. Een bedrijf of individu kan een fysieke server met vooraf geïnstalleerde software verkrijgen via Hong Kong Dedicated Server Hosting. Daarna kan een bedrijf of individu een breed scala aan software installeren en gebruiken, waaronder het besturingssysteem, de database, scripts, enzovoort. Nadat de server is geïnstalleerd, kan de hostingprovider op maat gemaakte softwaresuites aanbieden aan hun klanten. Updates van het besturingssysteem, beveiligingsoplossingen en hardware-upgrades worden allemaal uitgevoerd door de hostingprovider bij gebruik van Dedicated Server Hosting. Dus de computer van een persoon zou up-to-date worden gehouden met de meest recente patches en beveiligingsoplossingen, evenals de meest recente softwareprogramma’s.

In vergelijking met andere soorten webhosting biedt dedicated serverhosting veel voordelen voor gebruikers. In de meeste gevallen is een dedicated server een optie voor de langere termijn voor gebruikers van webhosting, omdat er verschillende speciale diensten zijn die de webhost kan bieden. De webhost kan kiezen welke functionaliteiten op de server worden ingeschakeld en hoeveel geheugen en/of opslagcapaciteit aan de website(s) wordt toegewezen. Gebruikers hebben volledige controle over hun websites dankzij dedicated webhosting.

 

Dedicated Server Voordelen: Hong Kong Dedicated servers stellen u in staat om robuuste applicaties te installeren en er volledige controle over te hebben. Dus in plaats van tijd en geld te besteden aan het updaten en onderhouden van hun computers, kunnen bedrijven zich nu concentreren op hun kerncompetenties. Dedicated servers bieden bedrijven en particulieren meer uptime en snellere netwerktransmissiesnelheden. Dedicated servers bieden ook meer flexibiliteit. Gebruikers kunnen extra applicaties installeren naast de applicaties die al op de server zijn geïnstalleerd. Bedrijven hebben nu tal van mogelijkheden om hun business uit te breiden.

 

Meer stabiele tijd wordt geleverd door een dedicated server. Website-eigenaren kunnen er zeker van zijn dat hun website altijd in de lucht is met deze functie. Omdat dedicated servers in Hong Kong in hun eigen faciliteiten zijn ondergebracht, ervaren ze niet dezelfde problemen als andere servers. Dedicated servers bieden ook een hoger uptime-percentage, dat is het percentage unieke bezoekers dat een hostingprovider kan verwachten gedurende een bepaald tijdsbestek.

 

Dedicated servers leveren hoge bandbreedte en hoge prestaties. Omdat de aanbieder diensten van hoge kwaliteit kan leveren, is hij of zij niet verplicht deze middelen met andere klanten te delen. Omdat elke klant zijn of haar eigen server heeft, is er geen concurrentie om resources en wordt een hoog prestatieniveau gehandhaafd. Dedicated hostingplannen zijn flexibel, waardoor klanten ze kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften en budget.

 

Voordelen van Dedicated Server – In vergelijking met traditionele shared hosting biedt een Hong Kong Dedicated Server tal van voordelen. Het biedt een hoge mate van flexibiliteit en wordt ondersteund door een solide hardware-infrastructuur. Verschillende functies maken het voor een webmaster eenvoudig om optimaal gebruik te maken van Dedicated Servers en om te profiteren van ongeëvenaarde waarde op elk moment dat er een geld-terug-garantie beschikbaar is. Op aanvraag kan een Dedicated Server onbeperkte bandbreedte bieden. Een dedicated server kan ook de complexiteit verminderen en de beschikbaarheid verhogen.

 

Dedicated servers bieden een hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ze zijn gemaakt om te voldoen aan de exacte behoeften van grootschalige overheidsorganisaties en professionele samenwerkingsverbanden. Dedicated Servers zijn uitgerust met een geavanceerd bekabelingssysteem om een ​​verscheidenheid aan taken aan te kunnen. Het bekabelingssysteem van de dedicated server is volledig geoptimaliseerd om een ​​hoge veiligheid te garanderen. Een dedicated server zorgt ook voor een hoge bandbreedte en beschikbaarheid. Een dedicated server biedt daarom betrouwbare en veilige oplossingen voor al uw website-gerelateerde behoeften, zoals aangepast website-ontwerp, e-commerce website-ontwerp, Joomla-website-ontwerp, CMS-oplossing en nog veel meer.

 

U bent nu op de hoogte van de belangrijkste mythes rond Dedicated Server-abonnementen. U kent de voordelen van het kiezen van een Dedicated Server Plan. Dus, waar zoek je? Ga je gang en investeer in een Dedicated Server Plan zodat je kunt profiteren van de meest betrouwbare en betrouwbare Dedicated Server-functies. Onze Hong Kong Dedicated Server Hosting Plans bieden onbeperkte bandbreedte. Bovendien profiteert u van de meest recente beveiligingsmaatregelen.

nl_NLNederlands