Dedicated Servers Praag Tsjechië

Dedicated Servers Praag Tsjechië

HP ProLiant DL120 Czech E3-1240 3.7 GHz C4/T8

159.50 /maand
 • CPU: 4 Core/8 Threads
 • RAM: 8 GB
 • Disk: 240 GB SSD
 • Network: 1 Gbps, Bandwidth Unmetered
 • IP: 1 x IPv4

HP ProLiant DL380 Czech E5645 2.67 GHz C6/T12

165.50 /maand
 • CPU: 6 Core/12 Threads
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 240 GB SSD
 • Network: 1 Gbps, Bandwidth/Traffic Unmetered
 • IP: 1 x IPv4

HP ProLiant DL380 Czech 2x E5645 2.67 GHz C12/T24

205.50 /maand
 • CPU: 2x E5645 12 Core/24 Threads
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 240 GB SSD
 • Network: 1 Gbps, Bandwidth Unmetered
 • IP: 1 x IPv4

Dedicated Servers Praag Tsjechië

Dedicated Servers in Praag Tsjechië

Ben je klaar om je website naar een volgend niveau te tillen? Kiezen tussen een van onze dedicated servers Praag Tsjechië is de eerste stap om jouw website naar een volgend niveau te tillen. Als de meeste ondernemingen hun website beginnen te ontwikkelen, kiezen ze in de eerste instantie meestal voor een gedeelde webserver, om vele gegronde redenen. Een gedeelde webserver kost een stuk minder, wat ongelooflijk voordelig kan zijn in die begin stadia van het beginnen van een bedrijf, wanneer elke cent telt. De nadelen van een gedeelde webserver zijn echter dat je niet alle voordelen krijgt van de server die u gebruikt en de webserver zijn resources moet delen met één, of soms meer, andere organisaties. Hoewel dit goed is voor een startup, is het voor een gevorderde tijd om serieus te overwegen om een dedicated server Praag Tsjechië aan te schaffen zodra uw bedrijf begint te groeien.

Is een dedicated server geschikt voor jouw onderneming?

Er zijn veel voordelen bij het gebruik van dedicated servers Praag Tsjechië voor jouw onderneming. Als eerste heb je de volledige server voor eigen gebruik, in plaats van deze met andere mensen te moeten delen. Je kunt de volledige server gebruiken en er het beste van maken om uw website perfect op te bouwen. Ten tweede, aangezien je als enige gebruiker op de server zult zijn, zal je in staat zijn om dingen naar jouw eigen persoonlijke wensen aan te passen, iets wat niet mogelijk is wanneer de server door veel mensen wordt benut. Ten derde, dedicated servers Praag Tsjechië zal krachtiger en optimaler draaien, omdat het niet wordt gesplitst tussen de klantenbestanden van andere organisaties. Al die kracht en snelheid zal zijn toegewijd voor jouw website, zodat deze zo goed mogelijk werkt.

Signalen dat jouw onderneming een dedicated server nodig heeft

Er zijn verschillende signalen waar je op kan letten bij het beheren van jouw website die kunnen betekenen dat het tijd is om up te graden naar dedicated servers Praag Tsjechië. Een teken kan zijn dat jouw onderneming erg snel uitbreidt en dat jouw website de groeiende toestroom niet meer kan evenaren. Het upgraden van websiteverkeer is altijd prachtig voor een onderneming, en die groei wil je nooit stoppen met een website die het niet kan bijhouden. Een ander ding kan de beveiliging zijn. Met dedicated servers Praag Tsjechië, heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw website in eigen handen. Dit kan je de gemoedsrust geven om te weten dat alle beveiligingsmaatregelen aan jouw eisen voldoen, in plaats van dat je moet vertrouwen op het basisbeveiligingsniveau van de gedeelde webserver.

Hogesnelheidsservers zonder de kosten

Nog een voordeel van het gebruik van dedicated servers Praag Tsjechië is dat je alle voordelen van een gewone dedicated server krijgt zonder dat je zelf hoeft te investeren in onderhoud van de apparatuur. Waarom al die ruimte op je bedrijf in gebruiken als je net zo gemakkelijk kunt huren wat je nodig heeft? Zo hoef je je niet druk te maken over de apparatuur en kan je al jouw tijd in je eigen bedrijf steken. We hebben dedicated servers Praag Tsjechië beschikbaar in allerlei opslagniveaus en prijsklassen, dus je zal zeker iets vinden dat past bij jouw behoeften en jouw budget.

nl_NLNederlands