Dedicated Servers St. Petersburg Rusland

Dedicated Servers St. Petersburg Rusland

2x Xeon E5-2620 2.00 GHz Ram 32GB 2x600GB SAS Network 10 Gigabit

145 /maand
 • CPU: 2x Xeon E5-2620 2.00 GHz
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 1.2 TB SAS
 • Network: 10 Gigabit, 50 TB Traffic
 • IP: 1 x IPv4
 • Location: Russia, St. Petersburg

2x Xeon E5-2620 2.00 GHz Ram 32GB 2x600GB SAS Network 2 Gigabit

350 /maand
 • CPU: 2x Xeon E5-2620 2.00 GHz
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 1.2 TB SAS
 • Network: 2 Gbps, Traffic Unmetered
 • IP: 1 x IPv4

2x Xeon E5-2620 2.00 GHz Ram 32GB 2x600GB SAS Network 5 Gigabit

710 /maand
 • CPU: 2x Xeon E5-2620 2.00 GHz
 • RAM: 32 GB
 • Disk: 1.2 TB SAS
 • Network: 5 Gigabit, Bandwidth 1 TB
 • IP: 1 x IPv4

Dedicated Server Rusland

Dedicated Servers in St. Petersburg Rusland

Ben je klaar om jouw website naar een volgend niveau te tillen? Kiezen tussen een van onze dedicated servers St. Petersburg Rusland is de eerste stap om jouw website naar een volgend niveau te tillen. Wanneer de meeste bedrijven hun website beginnen te creeëren, kiezen ze in de eerste instantie vaak voor een gedeelde webserver, om vele gegronde redenen. Een gedeelde webserver is minder duur, wat ongelooflijk voordelig kan zijn in die begin stadia van het beginnen van een onderneming, wanneer elke cent telt. De nadelen van een gedeelde webserver zijn vooral dat je niet alle voordelen krijgt van de server die u gebruikt en de webserver zijn resources moet delen met één, of soms meer, andere ondernemingen. Hoewel dit goed is voor een startup, is het voor een gevorderde tijd om serieus te overwegen om een dedicated server St. Petersburg Rusland aan te schaffen zodra uw onderneming terrein begint te veroveren.

Is een dedicated server iets voor jouw organisatie?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van dedicated servers St. Petersburg Rusland voor jouw organisatie. Ten eerste heb je de volledige server voor eigen gebruik, in plaats van deze met andere gebruikers te moeten delen. Je kunt de volledige server benutten en er het beste van maken om uw website perfect te laten draaien. Ten tweede, aangezien je de enige gebruiker op de server bent, zal je in staat zijn om dingen naar jouw eigen persoonlijke wensen in te stellen, iets wat onmogelijk zou zijn wanneer de server door veel mensen wordt gebruikt. Ten derde, dedicated servers St. Petersburg Rusland zal beter en optimaler draaien, omdat het niet wordt gedeeld tussen de klanten van andere organisaties. Al die kracht en snelheid zal zijn toegewijd aan jouw server, zodat deze zo moeiteloos mogelijk werkt.

Signalen dat je een dedicated server nodig heeft

Er zijn een aantal signalen waar je op kan letten bij het beheren van jouw website die kunnen betekenen dat het tijd is voor een upgrade naar dedicated servers St. Petersburg Rusland. Een teken kan zijn dat jouw organisatie erg snel groeit en dat jouw website de groeiende toestroom niet meer aan kan. Het uitbreiden van websiteverkeer is altijd prachtig voor een organisatie, en die groei wil je nooit tegen houden met een website die het niet aan kan. Een ander ding kan de beveiliging zijn. Met dedicated servers St. Petersburg Rusland, heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw website in eigen handen. Dit kan je de gemoedsrust geven om te weten dat alle beveiligingsmaatregelen aan jouw eisen voldoen, in plaats van dat je moet vertrouwen op het basisbeveiligingsniveau van de gedeelde webserver.

Hogesnelheidsservers zonder de kosten

Een ander voordeel van het gebruik van dedicated servers St. Petersburg Rusland is dat je alle voordelen van een gewone dedicated server krijgt zonder dat je zelf hoeft te investeren in onderhoud van de apparatuur. Waarom al die ruimte op je kantoor in beslag nemen als je net zo eenvoudig kunt huren wat je nodig heeft? Zo hoef je je niet druk te maken over de apparatuur en kan je al jouw energie in je eigen organisatie steken. We hebben dedicated servers St. Petersburg Rusland beschikbaar in verschillende opslagniveaus en prijsklassen, dus je zal zeker iets vinden dat past bij jouw behoeften en jouw budget.

nl_NLNederlands