Een voordelig stream pakket

Icecast streaming server per dataverkeer / bandbreedte

PackageTraffic p/mBitrate maximumSSL / HTTPsUnlimited slots/listenersUnlimited streamingStorage for MP3PanelAnti-DDoSORDER
Icecast200 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€3.00/mOrder Now
Icecast300 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€4.00/mOrder Now
Icecast600 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€8.00/mOrder Now
Icecast1500 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€15.00/mOrder Now
Icecast3.000 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€30.00/mOrder Now
Icecast6.000512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€60.00/mOrder Now
Icecast9.500512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€90.00/mOrder Now

Een voordelig stream pakket

Wij zijn bekend geworden dankzij de voordelige prijzen die wij rekenen. We kunnen deze scherpe prijzen aanbieden omdat onze serverlocaties over de hele wereld verspreid staan. Hierdoor hoeven wij geen btw aan u door te berekenen en zijn de prijzen veel aantrekkelijker. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van hosting en streaming. Wij bieden verschillende soorten hostingdiensten aan zoals dedicated hosting, VPS hosting en Shared hosting. Tegenwoordig is er nog een vorm van hosting die razend populair is, dit is Cloud hosting. Dankzij Cloud hosting bent u een stuk onafhankelijker, uw gegevens staan namelijk op het internet in plaats van op een fysieke server. U kunt daardoor werken waar u wilt en wanneer u wilt.

Een streaming pakket

Dankzij een streaming pakket bent u veel flexibeler. U kunt video’s of muziek bekijken en beluisteren zonder ze eerst te hoeven downloaden. Dit is allemaal te danken aan de snelle technologische vooruitgang. Omdat het internet steeds sneller wordt is streaming ook steeds populairder. Zonder dat we het merken gebruiken we in het dagelijks leven al verschillende soorten streamingdiensten. Hierbij kunt u denken aan RTLXL, Netflix en Videoland. U kunt alle programma’s, series en films kijken zonder dat u ze eerst hoeft te downloaden.

De service van IDFNV

Wij zijn al sinds 1998 actief in de hostingwereld. IDFNV helpt bedrijven over de hele wereld op het gebied van hosting en streaming. Van grote multinationals tot kleine MKB bedrijven en particulieren, wij ondersteunen elke klant. Wij hanteren scherpe tarieven voor onze producten, maar dat betekent niet dat u bij ons geen service krijgt. Wij staan 24/7 voor al onze klanten klaar.