);

Dedicated servers: Amsterdam Netherlands, USA, Paris Frans, Singapore, Berlin Germany, Sydney Australia, Warsaw Poland, Kiev Ukraine, Bern Switzerland, Sofia Bulgaria, London United Kingdom, Seoul South Korea, Bangkok Thailand, Ottawa Canada

Amsterdam Netherlands Servers, check here

Paris France Servers, check here
USA Servers, check here

Singapore Servers, check here
Berlin Germany Servers, check here

Kiev Ukraine Servers, check here

Sydney Australia Servers, check here

Warsaw Poland Servers, check here

Bern Switzerland, check here

Sofia Bulgaria, check here

London United Kingdom, check here

Seoul South Korea, check here

Bangkok Thailand, check here

Ottawa Canada, check here

 

Dedicated Server Hosting: uw eigen server voor al uw online zaken

Hebt u een betrouwbare en krachtige server nodig voor uw bedrijf? Of voor privé-aangelegenheden, bijvoorbeeld als game server? Wij hebben de juiste server voor u. Voor een super scherpe prijs.

Een dedicated server is een eigen server voor al uw online zaken. Met een dedicated server bent u zeer flexibel omdat u zelf bepaalt welke software op de server komt en hoe de server is geconfigureerd. Wilt u bijvoorbeeld een Linux dedicated server of een Windows dedicated server? Geen probleem!

Dedicated servers, bekende merken

Voor onze dedicated servers gebruiken we uitsluitend hardware van bekende merken als Fujitsu, Dell, Supermicro en HP. 48 uur voor aflevering wordt elke server grondig gecontroleerd. Voor de beste serverprestaties zijn alle componenten zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het resultaat? Een betrouwbare server met optimale beveiliging en de hoogste beschikbaarheid.

Servermanagement: zelf doen of uitbesteden?

Onze hosting producten zijn voor professionals die een hoogwaardige serverinfrastructuur wensen voor de veeleisende toepassingen van vandaag. We laten de complete configuratie en het beheer van uw server aan u over, maar bieden u tegelijkertijd 24/7 garantie om uw server binnen 4 uur te vervangen in geval van een hardwarestoring.

Geeft u het beheer van uw dedicated server liever in handen van onze deskundige system engineers? Dan adviseren wij u graag over onze maatwerkoplossingen voor uw servermanagement.

Ons Dedicated Hosting aanbod

Vergelijk hieronder onze dedicated hosting pakketten en kies de dedicated server die het best bij u past. Bijvoorbeeld een Linux dedicated server of Windows dedicated server. Meer weten? Wij denken graag mee over de meeste geschikte oplossing voor uw organisatie.