Goedkope Linux video streaming

Linux video streaming gaat over het afspelen van bestanden zonder ze eerste te moeten opslaan op een harde schijf. Dit betekent dat u video’s of programma’s kunt kijken zonder ze eerst te moeten downloaden. U kunt ze daarnaast bekijken wanneer u dat het beste uitkomt.

 

IDFNV voor hosting en streaming

Video on demand is de meest populaire manier van entertainment. Het zorgt ervoor dat het mogelijk is om programma te selecteren en te bekijken in real time. Maar u kunt er ook voor kiezen om het programma te downloaden en later te bekijken. U bent waarschijnlijk bekend met Video On Demand platforms zoals Netflix. Dit gaat vaak via computers, tablet en smartphones. Het bestand van de video of het programma moet ergens op een server staan zodat het gebruikt kan worden. IDFNV kan snel en eenvoudig een Wowza on Demand server gereedmaken voor gebruik. Onze softwarebeheerders kunnen VOD streaming toepassingen configureren door gebruik te maken van UI-opties in Wowza Streaming Engine Manager.

Goedkope stream server hosting bij IDFNV

Ook voor goedkope video streaming en audio streaming oplossingen bent u bij IDFNV aan het juiste adres. Van Video streaming, Shoutcast streaming en Icecast streaming tot Wowza streaming. Wij zorgen ervoor dat u uw favoriete programma’s kunt zien op het moment dat u uitkomt! U kunt nu al voor 15 euro per maand een Wowza Audio/Video Medis Server huren. Het is de meest betaalbare en professionele oplossing voor hoogwaardige kwaliteit Video streaming. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van goedkope Linux video streaming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.