Private en Dedicated Seedboxen

Private Seed Servers, check here  :  Dedicated Seed Servers, check here

Private of Dedicated seedbox huren: snel en veilig bestanden overbrengen

Grote bestanden razendsnel en veilig uploaden, downloaden en delen? Huur een dedicated seedbox! Een private seedbox of seedhost is een privé-server met een torrent applicatie voor het zeer snel uploaden en downloaden van digitale bestanden via het internet.

Voordelen van een dedicated seedbox

Razendsnel uploaden en downloaden: om het dataverkeer soepel en snel te laten verlopen, staan onze seedboxen in verbinding met supersnelle netwerken. De meeste seedboxen hebben download- en uploadsnelheden van 500 Mbit/s. Een bestand van 1 Gb wordt met deze snelheid in minder dan 1 minuten gedownload.

Geschikt voor alle gangbare besturingssystemen: onze seedboxen communiceren zonder problemen met veelgebruikte besturingssystemen als Windows, Linux en Mac OS X.

Veilig en discreet: de bestanden worden via goed beveiligde HTTP, FTP, SFTP of rsync verbindingen gedownload naar de computer van een gebruiker. Wilt u de beste beveiliging en privacy? Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk een seedbox te huren met een VNC-verbinding of remote desktop protocol, waarmee u de belangrijkste handelingen op afstand kunt uitvoeren.

Populair onder P2P en BitTorrent gebruikers: het vermogen van seedboxen om bestanden zo snel mogelijk over te brengen maakt ze zeer aantrekkelijk voor P2P en BitTorrent gebruikers. Uw digitale bestanden delen met andere gebruikers is daardoor eenvoudiger dan ooit tevoren.

Ons dedicated seedbox aanbod

Bij IDFNV kunt u al vanaf € 5 per maand een seedbox huren voor uw digitale bestanden. Vergelijk hieronder onze seedboxen met uiteenlopende opslagcapaciteit en kies de seedhost die het best bij u past. Meer weten? Wij adviseren u graag over de meeste geschikte oplossing voor u.