Streaming hosting bij IDFNV

Icecast streaming server per dataverkeer / bandbreedte

PackageTraffic p/mBitrate maximumSSL / HTTPsUnlimited slots/listenersUnlimited streamingStorage for MP3PanelAnti-DDoSORDER
Icecast200 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€3.00/mOrder Now
Icecast300 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€4.00/mOrder Now
Icecast600 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€8.00/mOrder Now
Icecast1500 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€15.00/mOrder Now
Icecast3.000 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€30.00/mOrder Now
Icecast6.000512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€60.00/mOrder Now
Icecast9.500512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€90.00/mOrder Now

Streaming hosting bij IDFNV

Wij staan bekend om onze voordelige prijzen voor hosting en streaming pakketten. Op dit moment is streaming razend populair bij IDFNV. Dankzij de toenemende snelheid van de technologische ontwikkelingen, is er steeds meer mogelijk. De snelheid van het internet zorgt ervoor dat het mogelijk is om video’s en afbeeldingen te streamen. Streaming is haast niet meer weg te denken uit ons leven. Wanneer u professionele video’s en radio wilt maken, is het verstandig om een streamingserver te huren.

Snelle streamingpakketten

Met streaming kun u beelden en video’s versturen en opslaan in de cloud. Zonder dat we het merken gebruiken we in het dagelijks leven al verschillende soorten streamingdiensten. Denk bijvoorbeeld aan Videoland, Netflix en RTLXL, u kunt zonder enig probleem de programma’s bekijken zonder dat u ze eerst hoeft te downloaden. Wij maken gebruik van Wowza als streamingplatform. Dit is zeer gebruiksvriendelijke software die voor iedereen heel goed te gebruiken is.

De hostingdiensten van IDFNV

Wij bieden allerlei verschillende soorten diensten aan die te maken hebben met hosting. We zijn specialist op het gebied van VPS hosting. Dit staat voor Virtual Private Server Hosting, hierbij heeft u een eigen server die u verder met niemand hoeft te delen. Cloud hosting is een dienst die ook steeds meer aan populariteit wint. Dit komt vooral door de vele mogelijkheden die Cloud hosting biedt. In de cloud bent u veel flexibeler u kunt eenvoudig opschalen zonder grote investeringen voor hardware.

Streaming hosting bij IDFNV

Bij IDFNV bieden wij allerlei verschillende hosting diensten aan. Zo kunt u denken aan cloud hosting, VPS hosting en shared hosting. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten één centraal aanspreekpunt kunnen hebben voor hun digitale omgeving. Het is veel fijner om niet meer afhankelijk te zijn van allerlei externe harde schijven. Een hostingpakket zorgt voor veel meer vrijheid.