Streaming icecast door IDFNV

Icecast streaming server per dataverkeer / bandbreedte

PackageTraffic p/mBitrate maximumSSL / HTTPsUnlimited slots/listenersUnlimited streamingStorage for MP3PanelAnti-DDoSORDER
Icecast200 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€3.00/mOrder Now
Icecast300 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€4.00/mOrder Now
Icecast600 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€8.00/mOrder Now
Icecast1500 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€15.00/mOrder Now
Icecast3.000 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€30.00/mOrder Now
Icecast6.000512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€60.00/mOrder Now
Icecast9.500512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€90.00/mOrder Now

Streaming icecast door IDFNV

Icecast is een streaming mediaserver voor audio en video. Het kan gebruikt worden voor het opzetten van een internet radiostation. Er is steeds meer vraag naar streamingpakketten. Veel mensen starten graag met het opzetten van een radiostation of gebruiken streaming om beelden of video’s te delen. Dankzij de technische vooruitgang van de afgelopen paar jaar, is het veel eenvoudiger geworden om bestanden via het internet te verspreiden. U hoeft tegenwoordig niet eerst de afbeelding of video te downloaden om hem te bekijken.

Hostingpakketten van IDFNV

Bij IDFNV zijn we gespecialiseerd in streaming en hosting. We bieden VPS hosting, dedicated hosting, Shared hosting en cloud hosting aan. Vooral de laatste wordt steeds populairder. En dat is natuurlijk niet zonder reden, cloud hosting zorgt voor veel flexibiliteit. Omdat u met cloud hosting niet meer afhankelijk bent van een fysieke server, zijn er veel meer mogelijkheden. Doordat u niet meer aan een fysieke server verbonden bent, kunt u heel eenvoudig opschalen zonder dat u een grote investering voor hardware moet doen.

IDFNV als hostingpartij

Wij zijn al jaren actief in de hostingwereld. We hebben technische trends zien komen en gaan maar hosting is de trend die altijd zal blijven. Sinds 1998 zijn wij ontzettend gegroeid, wij bedienen klanten over de hele wereld. Van grote bedrijven tot kleine MKB bedrijven en particulieren, voor ons is er geen verschil qua service. Doordat wij gebruik maken van serverlocaties over hele wereld betaalt u bij ons nooit de BTW. Hierdoor zijn al onze hosting en streaming pakketten zeer aantrekkelijk geprijsd.