Streaming muziek met Wowza of Nimble

Wilt u graag razendsnel video’s en muziek streamen? Dan zijn de streamingpakketten van IDFNV iets voor u. Streaming wordt steeds populairder. Zonder dat we het door hebben gebruiken we dagelijks al verschillende streamingdiensten. Denk hierbij aan Netflix, Youtube en Spotify.

Wat is streaming?

Streaming ook wel streamen genoemd is een video of foto bekijken op de computer zonder het eerst te hoeven downloaden. Dit zorgt ervoor dat uw schijf niet volloopt met allerlei bestanden. Daarnaast gaat streamen tegenwoordig super snel en kunt u ook beslissen om een video even te pauzeren zodat u later verder kunt kijken. Streaming kent dus veel voordelen en wordt dus ook steeds vaker gedaan. Als u graag zelf video’s op muziek wilt gaan uitzenden dan is het verstandig om streaming muziek via wowza of Nimble servers te laten verlopen.

Hostingoplossingen van IDFNV

Naast streaming zijn wij ook bekend geworden vanwege de voordelige hostingpakketten die we aanbieden. U kunt bij ons kiezen uit verschillende hostingoplossingen, denk hierbij aan shared hosting, private hosting en cloud hosting. Elk pakket heeft uiteraard zijn voor en zijn nadelen.

Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden:

Meer weten over streaming

Weet u niet precies welk pakket aansluit op uw wensen? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Vele verschillende klanten gingen u voor, wij kunnen hierdoor goed inschatten welk pakket bij u past. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u een onbekend terrein is, dan is het wel zo fijn als u als uw vragen bij iemand kwijt kunt.