Streaming Nederland

IDFNV staat bekend om zijn voordelige prijzen voor hosting en streaming pakketten. Streaming is op het moment één van de populairste diensten bij IDFNV. Dankzij de toenemende mogelijkheden en snelheden van het internet kunnen wij streaming haast niet meer wegdenken uit ons leven. Wanneer u professionele video’s en radio wilt maken is het verstandig om een streamingserver te huren.

Razendsnelle streaming Nederland

Streaming is een dienst waarmee u beelden en video’s kunt versturen of opslaan in de cloud. We gebruiken in het dagelijks leven al verschillende soorten streamingdiensten, waarschijnlijk merkt u het zelf niet eens. Denk bijvoorbeeld aan streaming Nederland van RTLXL, Videoland en Netflix maar ook Spotify is een streamingdienst. Wij maken gebruik van Wowza als een streamingplatform. Het is zeer gebruiksvriendelijke streamingsoftware die razendsnel is.

De hostingdiensten van IDFNV

Naast streaming bieden wij ook hosting aan. Wilt u uw gegevens centraliseren? Wilt u niet meer afhankelijk zijn van allerlei externe harde schijven? Dan is het verstandig om een hostingserver te huren. Wij zijn specialist op het gebied van hosting wij bieden VPS hosting, Dedicated hosting en Shared hosting aan. Vooral Cloud hosting is erg populair de laatste jaren. Cloud hosting is ontzettend flexibel, u bent niet meer afhankelijk van schuifruimte of van een server. Bent u nieuwsgierig welk hostingpakket het beste bij u past? Of wilt u graag weten welke kosten er aan hosting verbonden zijn? Neem dan eens contact met ons op, we helpen u graag verder!