Streaming Nederland

Streamen wordt steeds populairder in Nederland. We hoeven niks meer te dowloaden, alles staat zo voor ons klaar om te bekijken of te luisteren. Denk aan de bekende streamingdiensten zoals Netflix, Videoland en Spotify, ze zijn razendpopulair. Voor een klein bedrag per maand, kunt u alles luisteren en bekijken!

Waarom streaming steeds meer toeneemt

In Nederland hebben een spectaculaire bandbreedte, dankzij deze bandbreedte wordt streaming steeds aantrekkelijker. Streaming is een populaire manier om on-demand video’s van hoge kwaliteit te publiceren.

Bij het streamen worden bestanden dus niet gedownload maar wordt de media opgeslagen in een buffer. Dankzij onze geweldige bandbreedte hapert de video of de muziek dan niet en kunnen we ongestoord genieten van onze media. Omdat we het niet hoeven te downloaden gaat alles supersnel en gaat het ook niet ten koste van onze servercapaciteit. Ideaal dus! Nog een mooie voordeel van IDFNV, u betaalt nooit de BTW! Omdat wij wereldwijd locaties hebben, hoeven wij geen BTW te verrekenen. Dit is wel zo voordelig voor u!

Streaming Nederland pakketten van IDFNV

Wij bieden verschillende soorten streamingpakketten aan. IDFNV is al jaren actief op het gebied van streaming en hosting en weet als geen andere wat belangrijk is bij streaming. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten merken en mogelijkheden. U bepaalt zelf hoe groot uw pakket moet zijn, dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van het aantal luisteraars. Zowel voor grote als voor kleine bedrijven hebben wij aantrekkelijke prijzen. Mocht u er niet uit komen, neem dan contact op! Wij helpen u graag bij al uw vragen.