Streaming Nederland

Of het nu gaat om video’s of muziek, streamen wordt steeds populairder. Deze trend is vooral te danken aan onze breedbandverbinding die in Nederland steeds beter wordt. Dankzij deze goede verbindingen kunnen we ongestoord onze video’s bekijken en onze muziek beluisteren. Kunt u het zich nog voorstellen dat we vroeger alles moesten downloaden? Het downloaden kostte heel veel tijd maar nam ook veel servercapaciteit in beslag. Dat is nu verleden tijd!

Muziek streaming

Wilt u zelf muziek gaan uitzenden via een online radioprogramma of wilt u liever zelf video’s kunnen streamen? Dan is dit allemaal mogelijk met de streamingpakketten van IDFNV. Wij hebben zelfs Privé streaming pakketten. Zodat u alleen met een select gezelschap uw video’s en muziek kunt delen.

Wilt u uw muziek streamen met de rest van de wereld? Dan wilt u graag flexibel zijn, mocht uw online radiozender populair worden dan is het fijn als u snel kunt opschalen. Of u nu 5 luisteraars of 5000 luisteraars heeft, wij bieden altijd de laagste prijs.

Advies van IDFNV bij Privé streaming

De eerste keer dat u een streaming privé aanschaft? Dan kan het weleens lastig zijn om keuzes te maken. Er zijn zoveel mogelijkheden! IDFNV is al jarenlang actief op het gebied van hosting en streaming. Wij hebben wereldwijd al veel verschillende soorten klanten kunnen helpen bij het uitkiezen van streaming. Doe daarom niet moeilijk en neem contact op met onze servicedesk. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te adviseren op het gebied van streaming.