Streaming shoutcast bij IDFNV

Icecast streaming server per dataverkeer / bandbreedte

PackageTraffic p/mBitrate maximumSSL / HTTPsUnlimited slots/listenersUnlimited streamingStorage for MP3PanelAnti-DDoSORDER
Icecast200 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€3.00/mOrder Now
Icecast300 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€4.00/mOrder Now
Icecast600 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€8.00/mOrder Now
Icecast1500 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€15.00/mOrder Now
Icecast3.000 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€30.00/mOrder Now
Icecast6.000512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€60.00/mOrder Now
Icecast9.500512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€90.00/mOrder Now

Streaming shoutcast bij IDFNV

Shoutcast streaming pakketten

Wilt u gaan starten met het uitzenden van eigen video’s en muziek? Dan is het interessant om gebruik te maken van een streamingserver van Shoutcast. Dit is een goede streamingservice van een hoogwaardige kwaliteit. Tegen een zeer aantrekkelijk tarief is het mogelijk om uw eigen video’s te lanceren. Streamen betekent dat u zonder te downloaden video’s en muziek kunt afspelen. Dit is heel handig wanneer u niet veel servercapaciteit tot uw beschikking heeft.

Cloud hosting pakketten

Bij IDFNV bieden wij allerlei verschillende hostingpakketten aan, zo ook voor Cloud Hosting. Op dit moment is cloud hosting razend populair. Zonder dat we het doorhebben maken we in het dagelijks leven al gebruik van verschillende consumenten cloud servers. Hierbij doelen we op OneDrive en iCloud. Dit zijn zeer gebruiksvriendelijke servers die volledig op het internet draaien. De cloud zorgt ervoor dat u een stuk flexibeler bent, u bent namelijk niet meer afhankelijk van een fysieke server want al uw gegevens staan op het internet. Dit zorgt ervoor dat u kunt werken waar u wilt en wanneer u wilt zonder last te hebben van vervelende serverupdates.

Al sinds 1998 actief

IDFNV is al jarenlang actief op het gebied van hosting en streaming. Wij hebben in deze tijd een groot klantenbestand opgebouwd dat verspreid is over de hele wereld. We ondersteunen allerlei verschillende soorten klanten, van grote bedrijven tot particulieren. Onze prijzen zijn namelijk zeer aantrekkelijk ook voor particulieren. Omdat wij over de gehele wereld serverlocaties hebben, hoeven wij geen BTW te berekenen aan onze klanten. Wilt u weten welke pakket het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag op het gebied van streaming shoutcast.