Streaming video bij IDFNV

Video’s streamen gaat sneller, eenvoudiger en goedkoper dan ooit. Deze ontwikkelingen zijn te danken aan het internet wat zich steeds verder uitbreidt. De mogelijkheden zijn ongekend! Mocht u nog niet bekend zijn met streamen, dan leggen we het vandaag aan u uit!

Streaming video’s vanaf de bank

Momenteel streamen we vaker dan ooit! Dankzij de snelle breedbandverbinding is het super eenvoudig en gaat streamen supersnel. Daarom zie je nu steeds meer streaming diensten verschijnen. U kunt hierbij denken aan Videoland, Netflix en ook Spotify. Streamen houdt namelijk in dat u beelden of geluid kunt bekijken/luisteren zonder de bestanden eerst te moeten downloaden. Tijdens het streamen wordt continu een gedeelte van de data in de buffer opgeslagen. Dit is vooral handig als u weinig schijfruimte hebt en u puur en alleen iets wilt gebruiken.

24/7 service van IDFNV

IDFNV heeft vestigingen over heel de wereld. We hebben een divers klantebestand met zowel particulieren als grote bedrijven. Onze prijzen zijn namelijk zowel aantrekkelijk voor zowel grote als kleine bedrijven. Naast streaming bieden we ook hostingpakketten aan. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hostingmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan VPS hosting, Shared hosting en Cloud hosting. De laatste is op dit moment het meest populair. Veel mensen hebben tegenwoordig een flexplek en moeten op elk moment kunnen werken. Cloud hosting biedt deze mogelijkheden! Vragen over de rest van onze diensten? Of wilt u meer weten over onze prijzen? Dan zijn wij 24/7 voor u bereikbaar, we beantwoorden graag al uw vragen!