Streaming video Nederland

Bent u klaar met het continu moeten downloaden van filmpjes en muziek? Of wilt u juist zelf muziek en video’s eenvoudig delen op het internet? Dan is het wellicht interessant om een streaming video Nederland server te huren via IDFNV. Wij leggen hieronder uit wat een streaming server precies inhoudt.

 Wat zijn de voordelen van streaming video?

Met een streaming server is het mogelijk om video’s of muziek af te spelen zonder dat u de bestanden eerst hoeft te downladen. Denk hierbij aan RTLXL, Netflix en Spotify. Dit is ideaal wanneer u niet veel servercapaciteit tot uw beschikking heeft of geen snelle internetverbinding. Maar het is met een streaming server ook mogelijk om zelf muziek en video’s uit te zenden. Hierdoor kunt u uw eigen radiozender starten, binnen enkele minuten kan een streamingserver ingesteld zijn. Mocht uw radiozender een succes zijn, dan kunnen onze streamingpakketten eenvoudig worden uitgebreid.

Streaming video Nederland door IDFNV verzorgd

IDFNV is wereldwijd bekend op het gebied van Hosting en Streaming. Wij hebben al duizenden klanten geholpen bij hun streaming video Nederland. Wij willen onze klanten altijd de beste service garanderen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als u tijdens uw streaming een probleem krijgt. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Wij zorgen ervoor dat uw streamingserver altijd voldoet aan de juiste veiligheidseisen en dat hij in het bezig is van de benodigde certificaten. Doordat wij serverlocaties over de hele wereld hebben staan, betaalt u bij ons geen BTW. Hierdoor bieden wij u altijd de laagste prijs. Nieuwsgierig wat IDFNV voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan nog vandaag geheel vrijblijvend contact met ons op.