Streaming video

Wilt u graag aan de slag met het streamen van video’s? Wilt eenvoudig uw video’s verspreiden over het internet? Dan is het wellicht interessant om een streaming server te huren. U kunt dan uw video’s van hoogwaardige kwaliteit delen.

Streaming is razend populair

Op dit moment is streaming de nummer 1 methode voor het delen van video-en audio-inhoud via het internet. De bestanden worden als er ware getransporteerd over het internet. Doordat de bandbreedte de afgelopen jaren spectaculair is toegenomen en de compressie normen efficiënter zijn geworden, is streaming razend populair geworden. Live en on-demand video’s van hoge kwaliteit kunnen eenvoudig worden gepubliceerd. De meest gebruiksvriendelijke streamingsoftware is die van Wowza. U kunt Wowza inzetten voor IP-camera’s, drone streaming en live streams. Binnen enkele minuten kan ook uw platform online staan!

IDFNV als partner voor streaming video

Wij zijn al sinds 1998 actief op het gebied van streaming video. Onze successen hebben wij te danken aan het vertrouwen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat het bij onze klanten aan niks ontbreekt. Daarom garanderen we 24/7 de beste service via onze servicedesk en zorgen wij voor hoogwaardige kwaliteit server. Onze server worden voor overdracht eerst uitvoerig getest. We kijken of ze voldoen aan alle veiligheidseisen en kijken of ze over de benodigde certificaten beschikken. Dit alles doen wij tegen een betaalbare prijs, bij ons betaalt u nooit te veel voor streaming video. Bent u nieuwsgierig wat IDFNV voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze diensten.