Streaming webradio via Icecast

Icecast streaming server per dataverkeer / bandbreedte

PackageTraffic p/mBitrate maximumSSL / HTTPsUnlimited slots/listenersUnlimited streamingStorage for MP3PanelAnti-DDoSORDER
Icecast200 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€3.00/mOrder Now
Icecast300 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€4.00/mOrder Now
Icecast600 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€8.00/mOrder Now
Icecast1500 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€15.00/mOrder Now
Icecast3.000 GB512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€30.00/mOrder Now
Icecast6.000512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€60.00/mOrder Now
Icecast9.500512 KbpsYesYesYes20 GBCentova CastFree€90.00/mOrder Now

Streaming webradio via Icecast

Streaming webradio Icecast

Wilt u zelf muziek of video gaan uitzenden? Dan is het handig om gebruik te gaan maken van Icecast als streamingserver. ICEcast streaming servers zijn de ideale oplossing ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en worden tegen een scherp tarief aangeboden. Icecast streaming servers zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Streaming houdt in dat u video’s en muziek kunt afspelen zonder dat u ze eerst hoeft te downloaden. Dit is vooral handig als u niet veel servercapaciteit tot uw beschikking heeft.

VPS hosting van IDFNV

Er zijn allerlei verschillende hostingoplossingen. Bij IDFNV bieden wij VPS hosting, shared hosting, dedicated hosting en cloud hosting aan. VPS hosting is de Rolls Royce in de hostingwereld. VPS staat namelijk voor Virtual Private Server. U heeft hierbij de beschikking over uw eigen server. Dit heeft als voordeel dat alle capaciteit van de server voor u is. U wordt niet belemmerd door de acties van andere servergebruikers. Bij IDFNV kunt u ook VPS hosting tegen een zeer aantrekkelijke prijs afnemen.

Hosting en streaming bij IDFNV

IDFNV is al sinds 1998 actief in de hostingwereld. We hebben de afgelopen jaren ontzettend veel trends zien komen en gaan maar hosting is iets wat altijd blijft bestaan. Wij zijn specialist op het gebied van hosting en streaming. Onze klanten zijn verspreid over de hele wereld. We ondersteunen allerlei soorten bedrijven op het gebied van streaming en hosting. Ook onze servers zijn verspreid over allerlei locaties op de wereld, hierdoor hoeven wij geen BTW door te berekenen aan onze klanten en kunnen wij onze hostingpakketten scherp prijzen.