Streaming windows media

Wilt u graag aan de slag met streaming? En wilt u dat het liefst doen op basis van windows? Dat is bij IDFNV geen enkel probleem. Wij kunnen u streaming server volledig instellen op uw behoeftes. 

SHOUTcast en ICEcast als streamingservers

IDFNV biedt onder andere de streaming servers van SHOUTcast en ICEcast aan. Via de deze servers is het mogelijk om windows media te streamen. Dankzij streaming hoeft u nooit meer bestanden te downloaden voordat u ze wilt bekijken. Dit is vooral handig als u een zwakke internetverbinding heeft en weinig servercapaciteit tot uw beschikking heeft. U kunt een streaming server ook inzetten voor het verspreiden van video’s en audio over het internet. U kunt hierdoor snel en eenvoudig een eigen internetradiozender starten! Onze streaming server zijn 24/7 beschikbaar. U kunt zo vaak en veel streamen als u zelf wilt. De server van SHOUTcast en ICEcast bieden onbeperkt dataverkeer aan.

Streaming windows media door IDFNV

Sinds 1998 zijn wij actief in de hosting en streaming wereld. In de afgelopen jaren hebben wij een grote klantenkring opgebouwd die verspreid is over de hele wereld. Wij proberen onze klanten zo tevreden mogelijk te houden. Dat doen wij door scherpe controles op de kwaliteit van de streaming servers en door het verzorgen van een 24/7 bereikbare servicedesk. We willen namelijk altijd bereikbaar zijn voor uw vragen. Dit alles doen we tegen een zo laag mogelijk tarief. Wij vinden namelijk dat hosting en streaming voor iedereen beschikbaar moet zijn. De reden dat wij het zo voordelig kunnen aanbieden is door al onze locaties. Wij hebben serverlocaties over de hele wereld, daarom betaalt u bij ons nooit de BTW. Dat scheelt weer in de portemonnee! Nieuwsgierig welk kostenplaatje er is verbonden aan uw streaming windows media? Neem dan contact met ons op!