Streaming windows video

Wilt u graag starten met uw eigen streaming server op basis van windows? Dan kan dit bij IDFNV voor u geregeld worden. Wij kunnen de streaming servers volledig naar uw eigen wens inrichten.

Wilt u graag video’s streamen via windows?

Dat is bij de streaming servers die IDFNV aanbiedt geen enkel probleem. Op onze servers bieden wij links aan naar de meest gebruikte mediaplayers, waaronder Windows Media Player (WMP), Winamp, VLC, iTunes, Quick time, Webbrowser (poort 80 stream).

Dankzij een streaming server hoeft u niet eerst de video of de muziek te downloaden voordat u ernaar wilt kijken/luisteren. Dit is vooral handig wanneer u niet de beschikking heeft over een snelle internetverbinding of wanneer u weinig servercapaciteit tot uw beschikking heeft. Dankzij de toegenomen bandbreedte is het steeds aantrekkelijker geworden om te streamen. U kunt Wowza streaming ook gebruiken voor IP camera’s, drones of voor live streams.

Streaming windows video door IDFNV

Bent u op zoek naar streaming windows video server? Dan bent u bij IDFNV aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij al actief op het gebied van hosting en streaming. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar een grote klantenkring opgebouwd die verspreid is over de hele wereld. Wij zorgen er namelijk voor dat het bij onze klanten aan niks ontbreekt. We controleren alle streaming servers en zorgen ervoor dat onze servicedesk 24/7 bereikbaar is voor vragen. Al deze diensten bieden wij aan tegen een zo laag mogelijk tarief. Hosting en streaming moet volgens ons voor iedereen beschikbaar zijn. Daarnaast hoeft u bij ons niet de BTW betalen omdat onze servers over de hele wereld verspreid staat. Dit klinkt natuurlijk allemaal erg aantrekkelijk! Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van streaming windows media? Neem dan contact met ons op.