Streaming windows

Wilt u graag kunnen streamen op basis van Windows? Dan is dit bij IDFNV geen enkel probleem. Op onze servers bieden wij links aan naar de meest gebruikte mediaplayers, waaronder Windows Media Player (WMP), Winamp, VLC, iTunes, Quick time, Webbrowser (poort 80 stream).

Streaming Windows wordt populairder

Streaming wordt steeds populairder denk bijvoorbeeld aan diensten zoals RTLXL, Netflix, Youtube en Spotify. Het is de meest eenvoudig manier om video’s en audio te delen via het internet. U hoeft de bestanden niet meer eerst te downloaden voordat u ze gaat bekijken. Dat is vooral handig als u traag internet heeft en u niet beschikt over veel servercapaciteit. Dankzij de beschikbare bandbreedte van tegenwoordig zijn streamingdiensten ontzettend hard gegroeid. U kunt op een zeer eenvoudige wijze hoge kwaliteit audio en video’s delen over het internet. Binnen enkele minuten kunt u ook zelf beschikken over een streaming windows server. Wij zorgen ervoor dat uw streaming server gebruiksklaar is!

Streaming Windows door IDFNV

Wilt u graag aan de slag met streaming Windows? Dan is IDFNV de streamingpartner waarnaar u op zoek bent. Wij zijn al sinds 1998 actief op het gebied van hosting en streaming. Wereldwijd hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Wij zorgen ervoor dat het bij onze klanten aan niks ontbreekt. De servicedesk van IDFNV is daarom 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw streaming server voldoet aan alle gestelde eisen. Dit alles doen we tegen een zo laag mogelijk tarief, wij vinden dat streaming windows voor iedereen beschikbaar moet zijn. Wilt u weten wat IDFNV voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op en stel al uw vragen!