Windows dedicated hosting

Bent u op zoek naar windows dedicated hosting? Dan bent u bij IDFNV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in dedicated hosting en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Dedicated Server Hosting op basis van Windows

Er wordt vaak gekozen voor windows dedicated hosting omdat microsoft goede ondersteuning biedt. Daarnaast gaan de updates van windows altijd snel en eenvoudig zonder haperingen, minder overlast dus!

De windows servers worden vaak gebruikt voor netwerken van bedrijven, denk hierbij aan databases, intranet hosting, messaging en internet. Het voordeel van een windows hosting is dat veel mensen bekend zijn met de interface en daardoor eenvoudiger er mee kunnen werken.

Dedicated hosting van IDFNV

Bij windows dedicated hosting wordt er gebruik gemaakt van een eigen server voor al uw online zaken, op deze server draait dan windows als besturingssysteem. Bij onze dedicated hosting maken wij alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit hardware. Onze servers worden uitvoerig gecontroleerd voordat ze worden geleverd. Hierdoor heeft u altijd een betrouwbare server die voorzien is van optimale beveilig.

Welke hosting is voor u geschikt?

Er zijn verschillende soorten hosting verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan shared webhosting. Deze is uitermate geschikt voor websites die nog niet heel veel bezoekers hebben, de hebben dus ook niet veel kracht nodig. De optie shared hosting wordt vooral gekozen door particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven. Naast shared hosting is er ook VPS hosting deze is geschikt voor bedrijven die een snelle laadtijd nodig hebben met maximale prestaties. Deze optie wordt vooral veel gekozen door professionele webshops en grote bedrijven. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Dedicated Servers Amsterdam, Nederland